LINJENS INNHOLD

YOGA er linja for deg som vil bli mer bevisst på sinnsro, helse og velvære.

I løpet av året vil du få en grunnleggende innføring i Ashtanga Yoga og en god instruksjon i mange andre yogaformer. Du vil få opplæring i klassisk yogafilosofi og forskjellige meditasjonsteknikker.Vårt hovedfokus er å formidle en sunn opplevelse av yoga, slik at man vil kunne utvikle sinnsro og ivareta dine iboende ressurser.

På skolen har vi vårt eget yogarom hvor all undervisningen foregår. Vi vil også være mye på Nøsen Yoga Retreat Center, som ligger på fjellet, 40 km unna skolen. På høsten reiser vi til India i tre uker og får muligheten til å treffe noen av Indias fremste yogalærere. Gjennom hele året får du muligheten til å fordype deg i din egen yogapraksis og få muligheten til å assistere på ulike yogaworkshops og lære deg grunnleggende teknikker i å underviseyoga om du ønsker det.

Vi kommer også til å studere Buddhisme og klassisk indisk filosofi og det vil bli gitt en innføring i yogaens moderne utvikling og nyere historie. Her vil vi få besøk av Norges fremste yogalærere som vil holde workshops og foredrag.

Vi krydrer året med forskjellige aktiviteter. Eksempelvis dans, slakk line, trampoline, friluftsliv, fjellbad, ski- og brettkjøring. Vi samarbeider med Balanse-linja.

I løpet av året har vi 6 linjeuker.

  • Tre ukers studietur til India
  • En uke på Nøsen Yoga Retreat Center
  • En uke på retreat, åpen destinasjon
  • En uke som hjelpere i prosjektet ”Back in the Ring” og ”Gangster Yoga”

Velkommen til et år som vil styrke deg for livet. Håper vi ses!

Lærer: Ellen M. Larsen         Mentor/faglig ansvarlig; Alexander Medin - klikk her for presentasjon - se også her

 

STUDIETUR TIL INDIA

I november reiser vi tre uker til India. Her kommer vi til å være en uke i Goa på Purple Valley Yoga Retreat Center før vi reiser til en indisk landsby i Karnataka. Her vil vi bo sammen med de lokale i en uke. Siste uka vil vi være i Mysore hvor vi får treffe R. SharathJois, som er den ledende læreren innen Ashtanga Yoga.

SPESIELLE KOSTNADER: For skoleåret 2017/18 se vår webside for nærmere presentasjon

Ellen Larsen

Lærer


Alexander Medin

Mentor/faglig ansvarlig