Tidligere elever

Jan Petter Aarskog

animatør og co-regissør/filmfotograf i Field Productions


Et dødsbra år! På Skaga fikk jeg jobbe med egen kreativitet og hadde frihet til å utvikle meg selv. I løpet av året møtte jeg mange andre som var gira på det samme som meg og jeg ble inspirert av deres tanker og meninger. I tillegg hadde vi naturen rett utafor døra og alpinanleggene er noe av det beste Norge har å by på. Det var full pakke for meg.

Sjekk Field Productions og Norske Grønnsaker for å se mer av hva Jan Petter driver med.

Anna Lotterud

Vokalist i Anna of the North


Året på Hallingdal FHS var minnerikt med mange gode opplevelser og mange gode venner. Nærheten til Hemsedal og de andre anleggene var også et stort pluss. Folkehøgskoleåret har vært et fint springbrett videre i livet.

Følg Anna på Instagram og Facebook


Foto: Magnus Nordstrand

Sindre Thoresen Lønnes

friluftsfotograf og fotojournalist


Året på Hallingdal FHS har hatt alt å si for veien min videre i livet. Her fikk jeg muligheten til å utforske hovedinteressene mine i et kreativt miljø. Dette gjorde at jeg valgte å satse på friluftsfotografi og senere fotojournalistikk som levebrød. Jeg har ikke angret et sekund!
Se Sindre sin hjemmeside med skibilder fra Hallingdal

Christine Gjertsen

medisinstudent og elev 2008/2009


På Hallingdal FHS lærte jeg å leve drømmen. Det er noe av det viktigste jeg har med meg videre, og som gjorde at jeg turte å satse på det jeg driver med i dag; nemlig å studere medisin. Året gav meg også en enorm turglede og jeg lærte å sette pris på naturen. Nå bruker jeg naturen masse og kommer meg ofte ut. Både på planlagte turer og på spontane turer i hverdagen.


Folkehøgskoleåret gav meg også venner for livet som jeg fortsatt har veldig god kontakt med. Jeg tror vennskapene ble så sterke fordi man lever så tett sammen og lærer hverandre bedre å kjenne.

Adrian Reid

elev 2007-2009


Fra å ikke tørre og gå ut av huset, uten livsglede, til og stå i samme rom med hundre andre ungdommer var et sjokk for meg. Men forståelsesfulle ansatte, og elever som dro meg med på nye ting, fikk meg til å føle meg som en del av noe større. Med livsgleden tilbake og villigheten til å prøve nye ting, er dette et av de viktigste valgene jeg har gjort i livet.

Marte Søderlund

elev skoleåret 2007/2008


Året på Skaga var helt fantastisk. På vinteren kan du f.eks. kjøre i Golsbakken rett ved siden av skolen, Tirilparken på Geilo eller Gummiskogen i Hemsedal. Og vi må ikke glemme railparken i hagen.
På Skaga fikk jeg med andre ord masse tid til å kjøre brett og hadde det utrolig gøy med folka rundt meg, ikke minst de fantastiske lærerne.