FAGETS/LINJENS INNHOLD

På linja Terrengsykkel & ski/snowboard er hovedaktiviteten stisykling og frikjøring på ski eller brett. (Du bestemmer om du vil kjøre ski eller brett) du vil få ferdigheter på sykkel og snø du vil ha glede av resten av livet. Vi har den lengste vinteren tilgang til de beste heisene og beste stiene.

 

Du trenger ikke være ekspert på sykkel eller ski/brett. Linja er for alle som er glad sykkel og vinter! Både jenter og gutter. Av utstyr trenger du sykkel for stisykling og ski/brett for offpiste.

 

Vi er også innom klatring, kitekurs, trampoline, slakk-line, , bølgesurfekurs, skredkurs, toppturkurs og mye mer.  Vi kan love deg mange fine dager. Vi har en fantastisk frihet i skolehverdagen som vi skal benytte oss av. Vi gjør de aktivitetene som er best i forhold til årstid og føre.

Hallingdal er et fantastisk område for . Et mekka for sykkel og ski/snowboard entusiaster. Vinteren er normalt svært lang 1. Skiheis åpner i slutten av september og er åpne til skolen er ferdig. (snøgaranti) (Nesbyen er eldorado for Buss-shuttling i tillegg har vi mange sykkelparker og uendelig med stier)

 

Vi har årskort i 7 alpin anlegg. Vi ligger midt imellom Geilo og Hemsedal og kort vei til Vestlandet hvis forholdene blir bra der

Skolen har egen snøkanon og 200m til nærmeste alpinanlegg. Ved siden av linjeaktivitetene har skolen blant annet railepark, skateramp, buldrerom, styrkerom, gymsal, trampoline og slakklinepark osv. Unike muligheter. 

 

Studietur 1 Er du med på å bestemme valget står mellom sykkel eller bølgesurfing. Sykkel i Trysil eller Danmark


Studietur 2 går til Zillertal i Østerrike på 10 dagers tur. Et pudderparadis som er snøsikkert og et av verdens største ski-områder. På denne turen har vi også alltid med oss dyktige guider som kjenner terrenget og som lukter seg frem til den gode snøen sammen med oss.

 

De andre 2 linjeukene er det sykkel, ski/brett i nærområdet som gjelder, (Hemsedal, Geilo Hallingskarvet skisenter + masse fine topper

Linjekostnad er kr 27.000,-

STARTDATO
28.08.2018

KURSTYPE
Helårs

Petter Jacobsen

Lærer


Sykkelentusiast gjennom mange år, sti og downhill

Skientusiast i enda flere år, er i dag lærer på Switchlinja

Opprinnelig fra Vestfold og tilbringer mye av sommeren på seilbåten med familien