Balanseåret 2016/17

For et år og for en gjeng!

Så mange flotte opplevelser, så mange gode samtaler, så mye godt fellesskap… Nå begynner vi å kjenne hverandre godt og det er en god følelse. Da skjer det ofte mange fine ting. Forhåpentligvis har vi fått litt innsikt og i alle fall har vi hatt mye flott utsikt J Og enda har vi mye spennende i vente…

Nå syns vi det var på høy tid å sette ord og bilder på noe av det vi har holdt på med, så her kommer en lang og fin oppsummering fra oss på Balanse.

Det hele startet med en glitrende uke i Hallingdal. I vår egen bakhage og i strålende sol. Med tau og seler forsøkte vi oss i klatreveggen, gled gjennom blikkstille vann i kanoer, besøkte Kirsten og Jeremy på gården i Hemsedal hvor vi mediterte og testa ut rosenterapi, bueskyting og trehogst før vi dro på hyttetur i Grønndalen. Der laget vi oss mye god mat, plukket bær, gikk på tur og bada i Hydalen før vi avslutta med Via Ferrata, en klatreløype til topps i Hemsedal.

 

 

 

Yoga, pilates og friluftsliv har vært en ukentlig rød tråd gjennom hele høsten og hele året, så nå begynner vi å få litt erfaring 😉 Og vi har jobba oss gjennom ulike temaer. Av alt mellom himmel og jord, valgte elevene følgende temaer før jul: Kroppsbevissthet, stress, empati, frykt, angst og selvtillit. Veldig spennende!

 

 

 

I oktober var det klart for Mallorca sammen med Reis-klassen. En hel uke med sol, sommer og sprudlende aktiviteter vi kunne velge og vrake i. Klippehopping, juvvandring, fjellturer, caving, ridning, dykking, bading og soling, sykkelturer og deilig yoga utgjorde en aktiv og inspirerende uke der nede.

 

 

 

 

Så kom vinteren… og gjett om vi har kost oss med ski og brett under beina rundt omkring i Hallingdals mange ski-anlegg!! Det også tid for isbading, matlaging, aromaterapi og massasje. Når vi ser oss tilbake, så har vi jaggu fått til ganske mye.

 

 

I februar dro vi på hyttetur til Geilo. Denne uka hadde overskriften ”Ski og Spa”, noe som innebar ski og moro hver dag i kombinasjon med kroppslig velvære. Vi koste oss i alpinanlegget, dro på skitur langs Hallingskarvet og besøkte Spa-avdelinga på Vestlia Resort. Så utrolig godt å unne seg litt ekstra kos en gang i blant. På hytta spilte vi spill, skravla, sprang mellom badstue og snøbad og lagde oss ekstra god mat. Uka ble avslutta hjemme på skolen med avspenning og avslapping. Perfekt!

 

 

 

Nå lukter vi på våren, sola har begynt å varme og lyset gir oss ekstra energi. Vi har gjort masse deilig myk yoga og avspenning, gjort pusteøvelser og japa og gått dypt inn i solhilsningene. Fremover blir det fokus på Ashtanga yoga og yogafilosofi. Det gleder vi oss til.

Onsdagene kjører vi stort sett på ski og brett og vi begynner egentlig å bli ganske så drevne. Innimellom børster vi støvet av langrennskia og nyter en rolig skitur, gjerne med bålkos, litt grilling og termos. Vi er ganske så enige om at tur skal være kos;-) Livet skal nytes!

Ellers så har vi testa ut akupunktur, pilates på ball, lukta på diverse treningsformer og skal dykke inn i temaene: selvtillit, tanker, livsglede, drømmer, valg og ego.

I disse dager planlegger vi også siste linjeuke og gjengen har blitt enige om at de vil på utenlandstur. Sol og varme lokker! Gjerne litt hav, bading, yoga og kanskje surfing… hvem vet hva vi får til? I mellomtida har vi tenkt å nyte vårlige takter her på fjellet. Det er en helt fantastisk følelse å kjenne sola varme i fjeset.

En ting er i alle fall sikkert: vi gleder oss til fortsettelsen!!

Klem fra oss på Balanse-linja

Comments are closed.